Alles over Flaai

Leuk kennis te maken!

Chantal-Bakkerij-Beegden

Mijn naam is Chantal!

In september 2021 was het zover: de start van mijn eigen bakkerswinkel in Beegden. Toch wel een droom die uitkwam voor mij: ik kom uit een ondernemersgezin en het kriebelde om iets voor mezelf te starten.

Mijn opa was bakker en die bakkerij is door mijn ooms en later mijn neef overgenomen. Bakkerij Flaai is voor mij daarom een beetje als thuiskomen. Ik vind het heerlijk om weer in een winkel te staan en met mensen om te gaan. Mijn lieve man Joost helpt me vaak mee, en samen genieten we enorm van ‘onze’ bakkerij!

Ik ben super trots op Flaai. We verkopen heerlijk brood, vlaai, gebak en broodjes en kiezen bewust voor een super kwaliteit. Om die reden kun je bij mij ook heerlijke chocolade van Rousseau krijgen en heb ik een groot assortiment aan Belgische bonbons. Ook werk ik met veel plezier samen met de thee en koffie van Blanche Dael, een persoonlijke favoriet van mij!

Ik hoop met Flaai een mooie toevoeging te zijn voor Beegden en omstreken. Een ding is zeker: ik ontvang iedereen graag met open armen.

Tot kijk bij Flaai!

wist je dat…

... we een groot assortiment harde broodjes hebben?
We hebben wel 20 verschillende soorten harde broodjes, en die bakken we elke dag vers in onze winkel!
je bij ons ook terecht kan voor belegde broodjes?

We kunnen zelfs op bestelling heerlijke broodjes maken voor de lunch! Bekijk onze lijst met belegde broodjes en bel of mail om te bestellen.

we vanaf het voorjaar weer een terras hebben staan?

Neem plaats tijdens een dagje fietsen en geniet van onze heerlijke koffie en thee van Blanche Dael met een lekker stukje vlaai!

 

CHANTAL’S FAVORIETEN

Ik ben natuurlijk super trots op mijn assortiment, maar tóch zijn er voor mij wel een aantal persoonlijke favorieten. Ik deel ze graag ter inspiratie, want geloof me: voor onderstaande producten kun je me bíjna wakker maken!

#1 Blanche Dael's Droum

Dit is eigenlijk dé Blanche Dael thee met heerlijke fruitaroma’s en bloemen. De thee wordt ook wel de ‘Droum vaan Mestreech’ thee genoemd, en smaakt heerlijk fruitig en friszoet. Ik heb deze smaak standaard in de winkel én bij mezelf in huis. Zeker een aanrader!

#2 Rousseau chocolade

Ik geef het eerlijk toe: ik ben gék op chocolade! Het is dan ook super gaaf dat ik samenwerk met Rousseau en een officieel verkooppunt ben voor hun befaamde chocolade. Leuk om te weten: de chocolade van Rousseau wordt gemaakt volgens een geheim familierecept, geproduceerd in de eigen chocoladefabriek. Ambachtelijk, duurzaam en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben fan!

#3 Aardbeienvlaai

Je hebt speciaalvlaaien en je hebt héle speciale vlaaien: onze aardbeienvlaai valt in die laatste categorie! Zeker in deze tijd van het jaar smaakt onze aardbeienvlaai met pudding als nooit tevoren. Kies voor een harde wener, korst of biscuitbodem. Net wat je zelf lekkerder vindt!

Smalle-header-Flaai-Beegden

Openingstijden

DONDERDAG T/M ZATERDAG
08.30 uur t/m 14.00 uur

ZONDAG T/M WOENSDAG
gesloten

Bestellen

Een bestelling plaatsen? Dat kan op een van de volgende manieren:

– telefonisch door te bellen naar 0475 – 21 25 33;
– stuur een appje met je bestelling naar 06-19365493;
– mail de bestelling naar flaaibeegden@gmail.com.

bestellen kan op werkdagen tot 16.00 uur.

Meer informatie?

Heb je een vraag of zou je graag wat meer informatie willen? Vul dan hieronder het contactformulier in, en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Let op: onderstaand formulier is niet bedoeld voor het plaatsen van bestellingen.

12 + 12 =

Openingstijden

Donderdag t/m zaterdag
08.30 uur – 14.00 uur

Bezoek ons

Dorpstraat 6A
Beegden

Contactgegevens

0475 – 21 25 33
flaaibeegden@gmail.com

Blijf op de hoogte

ontwerp: Marieke via Met Marique – Privacyverklaring – Algemene Voorwaarden